Batale Sholat Dadi bathalake sholat # Kurange sak weneh syarat Lan kurange rukun sholat # Ugo sebab moho ngucap Obah polah nuli-nuli # Genep telu najan lali Mangan najan mboten katah # Ugo guyu latah-latah Piro-piro Sunnahe sholat Mukul kang banget lan melumpat # Niat megotake sholat Gantungake pegote sholat # Bingung ing pegote sholat Nambahi rukun penggawe # Di sejo lan ngeri dewe Saking imam rong penggawe # Lan[…]